25. 3. 2018.

Okružno takmičenje 2018.

Na Okružnom takmičenju iz engleskog jezika koje je održano 25. marta 2018. godine u Gimnaziji „Dušan Vasiljev“, najuspešniji su bili Ana Maria Horvat iz OŠ „Feješ Klara“ (osvojeno 2. mesto) i Vladimir Zorić iz OŠ „Sveti Sava“ (osvojeno 3. mesto). Oni su ostvarili plasman na Republičko takmičenje 13. maja u Ćupriji.

Na Okružnom takmičenju učenika 4. razreda srednje škole koje je održano 18. marta 2018. godine u Gimnaziji „Dušan Vasiljev“, najbolje rezultate iz engleskog jezika su postigli: Daniel Žoldoš sa osvojenim 2. mestom, mentor Emeše Bot, i trećeplasirani Nikola Mrkaić, mentor Emeše Bot, obojica iz Senćanske gimnazije, Aron Sremko iz senćanske Gimnazije „Boljai“, mentor Aniko Lazar Sič, Vladimir Rokvić iz novokneževačke Gimnazije, mentor Laura Šugar Dobroka, te Ljiljana Ivanković, mentor Aleksandra Borovac, Mihajlo Roščić i Milica Milankov, mentor Branislava Vujović, svi iz kikindske Gimnazije „Dušan Vasiljev“.

Na Okružnom takmičenju iz nemačkog jezika najbolje su se pokazali: Aron Knežević iz Gimnazije „Dušan Vasiljev“ sa osvojenim 2. mestom u specijalnoj kategoriji, mentor Biljana Repašić, Mate Bagi iz Medicinske škole u Senti sa osvojenim 2. mestom u opštoj kategoriji, dok su 3. mesto podelile Flora Kovač iz Gimnazije „Boljai“, mentor Roža Baša, i Kristina Kostira iz Gimnazije „Dušan Vasiljev“, mentor Biljana Repašić.

Učenici su se plasirali na Državno takmičenje 14. aprila.

Organizator takmičenja u poznavanju stranih jezika je Društvo za strane jezike i književnosti Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.