23. 4. 2020.

Magija je u rukama nastavnika

NALED i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, i Republičkim sekretarijatom za javne politike, i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) raspisali su Konkurs za izbor najbolјih primera nastave na dalјinu „Magija je u rukama nastavnika”.


Svi nastavnici i stručni saradnici u državnim ili privatnim osnovnim i srednjim školama koji su u proteklih godinu dana imali vodeću ulogu u osmišlјavanju i izvođenju određenog oblika nastave na dalјinu pozvani su da učestvuju na Konkursu tako što će najkasnije do 31. maja 2020. popuniti onlajn formular na stranici www.jpd.rs/konkurs i priložiti kratku prezentaciju.

Stručni žiri izabraće najmanje tri najbolјa primera nastave na dalјinu koji će biti nagrađeni na osnovu unapred definisanih kriterijuma, uz mogućnost dodelјivanja i dodatnih priznanja. Posebna nagrada publike biće dodelјena na osnovu onlajn glasanja publike na stranici www.jpd.rs/online-nastava.

Nagrada za prvoplasiranog je učešće na studijskom putovanju u Finsku/Estoniju i laptop, dok ostale nagrade uklјučuju laptop, tablet, pametni telefon i vaučere za kupovinu e-knjiga kod izdavača Laguna/Delfi. 

Svi istaknuti primeri biće uvršteni u jedinstvenu javnu bazu najbolјih praksi nastave na dalјinu.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.