26. 3. 2017.

Okružno takmičenje 2017.

Na Okružnom takmičenju organizovanom u OŠ „Vuk Karadžić“ 25. marta, od 63 takmičara, 14 se plasiralo na Republičko takmičenje, i to: prvoplasirani Stefan Milovanov iz OŠ „11. novembar“ iz Sente, mentor Zdravko Maksimović, drugoplasirani senćani Teodor Đurić i Nikola Birclin, Andrej Vasić iz novokneževačke OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, mentor Darko Subašić, Andrej Mihajlov iz kikindske OŠ „Sveti Sava“, mentor Marija Zivlak, i Vuk Psodorov i Miloš Ivetić iz škole domaćina, mentor Vesna Marinkov. Treće mesto su podelili: Miloš Bobić iz OŠ „Sveti Sava“, mentor Marija Zivlak, Konstantin Đukić iz OŠ „Dr Tihomir Ostojić“ iz Ostojićeva, mentor Marijana Lazić, i đaci iz OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Kanjiže: Jelena Tešić, mentor Gordana Sodić, Mikloš Berenji, mentor Akoš Berenji, Dominik Žoldoš, mentor Monika Mesaroš, Ester Leko i Adam Sabo, mentor Eva Konc Nemet.

Na Okružnom takmičenju iz nemačkog jezika oba takmičara (Daliborka Dimović iz OŠ „Jovan Popović“ iz Kikinde i Miloš Radu iz OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Kanjiže) su se plasirala na Republičko takmičenje.

Okružno takmičenje za srednjoškolce održano je u nedelju, 19. marta u Gimnаziji „Dušаn Vаsiljev“, a šestoro učenika se plasiralo na Republičko takmičenje iz engleskog jezika: drugoplasirani Nikoleta Rakić, Igor ŠipošTamara Fodor iz škole domaćina, mentor Dragana Bursać Ivetić, i trećeplasirani Adam Šerfeze i Timea Benda iz Senćanske gimnazije, mentor Emeše Bot i Ivan Milanović iz kikindske Gimnazije, mentor Aleksandra Borovac.

Nа Okružnom tаkmičenju u poznavanju nemačkog jezika zа srednjoškolce plasman na Republičko su ostvarili: drugoplasirani Petar Nikolić i Tanja Todić iz kikindske Gimnаzije „Dušаn Vаsiljev“, mentor Biljana Repašić i trećeplasirana Bojana Mikluc iz SSŠ „Miloš Crnjanski“, mentor Snežana Vlajkov.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.