22. 3. 2016.

Okružno takmičenje 2016.

Okružno takmičenje za osnovce održano je 12. marta. Okupilo je sedmoro takmičara, a samo troje se plasiralo na Republičko takmičenje 8. maja: drugoplasirana Isidora Karanović iz nakovačke OŠ „Petar Kočić“, mentor Sanja Demenj, i trećeplasirani Jovan Vokić iz ruskoselske OŠ „Gligorije Popov“, mentor Sabina Ert Balint, i Jovan Nikočev iz OŠ „Jovan Popović“ u Čanadu, mentor Izabela Kertes. Svi su rešavali test iz engleskog jezika.

Nа Okružnom tаkmičenju iz engleskog jezika za učenike 4. razreda srednjih škola organizovanom u kikindskoj Gimnaziji „Dušan Vasiljev“ 19. marta, od 18 učenika iz 7 srednjih škola najbolje su se plasirali: Čaba Kurunci (2. mesto) i Jovana Ivetić (3. mesto) iz škole domaćina, mentor Dragana Bursać Ivetić, Dunja Životin (3. mesto) iz novokneževačke Gimnazije, mentor Angela Fekete, Vanja Tatić (3. mesto) iz SSŠ „Miloš Crnjanski“, mentor Gordana Trnić, i Milena Zoraja (3. mesto) iz Senćanske gimnazije, mentor Zdravko Maksimović. Svi učenici su se plasirali na Republičko takmičenje 24. aprila.

Na takmičenju iz španskog jezika učestvovala je samo Selena Tatić iz novokneževačke Gimnazije, mentor Jelena Vučković, i ona je ostvarila plasman za sledeći krug takmičenja.

Nažalost, na Republičko takmičenje iz nemačkog jezika nije se plasirao nijedan od tri učenika 4. razreda iz dve škole.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.