2. 4. 2015.

Messages Coursework 2015.


Izdavačka kuća „Klett” ove školske godine organizuje Konkurs za najbolji Coursework za učenike osnovnih škola uzrasta 11–15 godina.


Predviđeno je da učenici na osnovu delova koji su dati u udžbeniku Messages prave svoj projekat na ove teme, s tim da sadržaj vezuju za sebe i svoje okruženje.

Teme su različite i u skladu su sa uzrasnim karakteristikama učenika:

    5. razred: All about me
6. razred: My window on the world
7. razred: My Guidebook
8. razred: My School Magazine


Cilj konkursa jeste da se prikupe najbolji radovi sa časova engleskog jezika, da se probudi kreativnost kod učenika i da se oni dodatno motivišu. Konkurs obezbeđuje korelaciju između više nastavnih predmeta – pre svega engleskog jezika i informatike, a zatim i drugih predmeta.

Formiraće se komisija koja će pregledati sve prispele radove i proglasiti po tri najbolja u svakoj kategoriji. Kriterijumi će biti: sadržaj prezentacije, količina informacija, preglednost i organizacija sadržaja, specijalni efekti...

Nagrada za učenike koji postignu najbolje rezultate na konkursu biće PONS englesko-srpski rečnik, a nastavnici čiji učenici osvoje nagrade dobiće vaučer za kupovinu KLETT izdanja u vrednosti od 5000 din.

Izdavačka kuća „Klett” je pripremila i posebne diplome za učenike i potvrde nastavnicima o učešću na Konkursu.

Najbolji radovi će biti nagrađeni i objavljeni na zvaničnom sajtu www.klett.rs.

Učenici će raditi timski, a rok za predaju radova je 15. maj 2015. godine. Broj učesnika na konkursu nije ograničen.

Svoje radove, isključivo u formatu Powerpoint prezentacije, zainteresovani mogu da pošalju mejlom na adresu coursework@klett.rs ili poštom na kompakt-disku na adresu:

Izdavačka kuća „Klett”
Maršala Birjuzova 3–5/IV
11000 Beograd
Sa naznakom: KONKURS ZA COURSEWORK

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.