18. 3. 2013.

HIPPO 2013.

U subotu, 16. marta, organizovano je prvo HIPPO međunarodno takmičenje iz engleskog jezika.

HIPPO međunarodno takmičenje iz engleskog jezika organizuje asocijacija GLOBAL INPUT – LCCI IQ Reps za Italiju, Sloveniju i Balkan, a ono je otvoreno za sve učenike između 10 i 19 godina starosti. Takmičari su podeljeni u pet kategorija u odnosu na godište, odnosno razred koji pohađaju.

Takmičenje se odvija u dva kruga, preliminarni i finalni. Preliminarni krug je zakazan za 16. mart 2013, dok će finalni krug biti održan u Italiji, u mestu Lido di Jesolo, 11. i 12. maja 2013. godine. Na finalnom takmičenju će učestvovati 25 najbolje rangiranih takmičara iz cele Srbije.

Svi učesnici takmičenja će dobiti sertifikat za učešće, a svi kandidati koji polože ispit u finalu biće nagrađeni međunarodno priznatim sertifikatom za engleski jezik.

Na preliminarnom takmičenju održanom 16. marta u OŠ „Sveti Sаvа“ učestvovalo je po 18 đaka V i VI razreda, 10 đaka VII razreda i 6 đaka VIII razreda, ukupno 51 đak OŠ „Sveti Sаvа“ i jedna učenica VII razreda OŠ „Feješ Klara“. Zainteresovani učenici Gimnazije „Dušan Vasiljev“ testove su polagali na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu.

Svi učesnici takmičenja do sada su pokazali izuzetno znanje, zalaganje i interesovanje za engleski jezik.

Sudeći po reakcijama, đaci su zadovoljni pokazanim u sva tri testa (čitanje, slušanje i pisanje).

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.